Ваня Костова нарече Ева Найденова дразнител“ и я обвини, че практикува черни магииНовият сезон

...
Ваня Костова нарече Ева Найденова дразнител“ и я обвини, че практикува черни магииНовият сезон
Коментари Харесай

Обявиха плеймейтката Нора Недкова за президент

Ваня Костова нарече Ева Найденова „ дразнител “   и я упрекна, че практикува черни вълшебства

Новият сезон на риалити предаването „ Вип Брадър “ публично започва. С влизането на съквартирантите един по един в къщата на Големия брат започнаха и тайните задачи и тихите спорове.

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова бе оповестена за президент секунди след влизането си в Къщата. Четвъртият участник в тазгодишното издание на предаването даде огромни поръчки за себе си още в своята визитка. „ Аз съм гореща, буйна и непокорна. Хората ми завиждат “, съобщи русокоската на влизането си в Къщата и добави, че ще се бори за пълноправие сред мъжете и дамите.

Писателят и реализатор Константин Трендафилов, който се изявява с псевдоним Папи Ханс, бе първият участник, прекрачил прага на „ Вип Брадър “ тази година. Още във визитката си той загатна, че към този момент не е привързан, откакто в детайли описваше какви дами харесва и съобщи, че „ обичаната му жена “ е неговата котка. Окончателното удостоверение пристигна, когато отговори негативно на въпроса на водещите дали сега има жена до себе си. Така писателят разгласи, че с младата поп звезда Дара са разграничени.

Вторият участник в тазгодишния сезон на риалитито – именитата певица Ваня Костова, също провокира интерес с изявления още във визитката си. „ Не бих могла да бъда в положителни връзки с човек, който практикува с черни вълшебства. Ева практикува вълшебства “, съобщи Костова на въпрос по какъв начин би реагирала, в случай че съжителства с колежката си от Тоника. И добави, че Найденова ще злоупотребява с алкохола в Къщата и я дефинира като „ дразнител “.

След Ваня Костова незабавно последва появяването на Ева Найденова. Във визитката си тя изясни, че „ не знае за какво Ваня е напуснала “ и изказванието, че е „ поради нея не е истина “. В Къщата на Големия брат двете хладно се поздравиха и размениха едвам няколко думи.

Божана Кацарова, победителката в кулинарното съревнование „ Мастършеф “, е петият участник в предаването. След нея прага на Къщата прекрачиха половинката на водещата Гала – предприемачът Стефан Николов, журналистката Мира Добрева и скандалният гримьор Валентин Кулагин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР